Hívj bizalommal, segítünk!  06 30 620 7119 vagy 030 333 7598     KLÍMA  

SAMSUNG RAC LUZON AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU OLDALFALI KLÍMABERENDEZÉS SZETT (2,5 kW)

Leírás
Minden klímaberendezéshez jár:

- ÁFÁ-s számla

- Hivatalos, magyarországi, kitöltött jótállás

- Magyar nyelvű használati útmutató

- Telepítési tanúsítvány 14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet szerint

 

X-KLÍMA ingyenes házhozszállítás
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Samsung klíma

X-KLIMA.HU minden, ami klíma

Segíthetek?

 06 30 620 7119 


Üzletünk címe:

2142 Nagytarcsa, Felső ipari krt. 2B.

(Nyitvatartás: H-P 7:00-16:00 között)

 

Hűtőteljesítmény
2,5 kW
Hűtési energiaosztály
A++
Fűtőteljesítmény
3,2 kW
Fűtési energiaosztály
A+
Klíma fűtésre
Igen
Szerelési pozíció
Oldalfali
Szín
Márka
Samsung
Garancia
3 év*
Rendelhető
Részletek

A Samsung Luzon modelljének Digital Inverter Boost technológiája lehetővé teszi a lakóterek rendkívül gyors lehűtését. A szélesebb beszívónak és lamellának, a nagyobb ventillátornak köszönhetően akár 15 méter távolságra is eljuttatja a hűs levegőt!

 

Jellemzők

 • DuraFin Plus: korzióálló anyaga gondoskodik a hőcserélő védelméről, ezáltal a berendezés hosszú élettartamáról.
 • Easy Filter Plus: tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata kiszűri a levegőből a szennyeződéseket. Könnyedén lepattintható, tisztítható.
 • Auto Clean: kikapcsolt állapotban a ventillátor automatikus működésével eltávolítja a nedvességet és a port a hőcserélőből, így az mindig tiszta marad és megakadályozza a kellemetlen szagok és baktériumok kialakulását.
 • Eco üzemmód: ebben kevésbé veszi igénybe a kompresszort a normál hűtéshez képest, ezzel csökkenti az energiafelhasználást.
 • Pihentető alvás üzemmód: megfelelő hőmérsékletet teremt a nyugodt alváshoz, és a reggeli friss ébredéshez.
 • Gyors hűtés funkció: a hűs levegőt, akár 15 méterre is eljuttatja.
 • Automatikus újraindítás
 • 2 irányú lamella mozgás
 • Párátlanító funkció

Jótállás

Fogyasztói jótállás: Samsung lakossági (RAC) készülékek esetén 3 év, a jótállási időszak alatt minden évben, évi egyszeri, számlával igazolt karbantartás elvégzése esetén.

Vállalkozási jótállás: Samsung lakossági (RAC) készülékek esetén 3 év, a jótállási időszak alatt minden évben, évi egyszeri, számlával igazolt karbantartás elvégzése esetén.

Gyorsabban, messzebb, nagyobb hatókörben érezhető hűtés

Gyorshűtés

Gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva az Ön kényelmét. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt*. A dizájn továbbfejlesztése során 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívót és 31%-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben**, akár 15 méterre is eljut.

Gyorsabban, messzebb, nagyobb hatókörben érezhető hűtés

*A tesztet a(z) AR12TXCAAWKEU modellen, a Samsung hagyományos AQ12EASER modelljével összehasonlítva végezték. **A tesztet a(z) AR24TXFCAWKNEU modellen végezték.

Öntakarítás automatikusan

Auto Clean (Automatikus tisztítás)

Amikor a légkondicionáló ki van kapcsolva, az Auto Clean (Automatikus tisztítás) funkció a ventilátor automatikus működtetésével eltávolítja a port és a nedvességet a hőcserélőből. Így az tiszta és száraz marad, ami megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását.

 
Öntakarítás automatikusan
 

Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő

Easy Filter Plus

Hatékonyan működő légkondicionáló a lehető legkevesebb erőráfordítással. Az Easy Filter Plus az eszköz külső felületén, felül található, így könnyű levenni és megtisztítani. Sűrű szűrőhálója tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata pedig védelmet nyújt a levegőben szálló veszélyes szennyeződésekkel szemben*.

*A tesztet koreai tesztlaboratóriumban végezték. Az adatok meghatározott vizsgálati körülmények között végzett mérésekből származnak, és a környezeti tényezőktől, illetve az egyedi felhasználástól függően eltérőek lehetnek.

 
Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő
 

Hosszan tartó hűvösség korrózió nélkül

DuraFin™ Plus

Kellemesen hűvös hosszú időn át Az DuraFin korrózióálló anyagból készült, így megvédi a hőcserélőt a rozsdásodástól, ezzel is elősegítve a hőcserélő optimális teljesítményének fenntartását. Kiváló korrózióálló tulajdonságát 480 órás sós sprayteszt (SST) bizonyította*.

*A tesztet a(z) AR12TXFCAWKNEU modellen végezték.

 
Hosszan tartó hűvösség korrózió nélkül
 

Környezetbarát hűtőközeg

R32-es hűtőközeg

Óvja a bolygót, mivel csökkenti a klímaváltozás hatását. A légkondicionáló a legújabb generációs R32-es hűtőközeggel üzemel, amely segít az ózonréteg megőrzésében, és a hagyományos R22-es vagy R410A hűtőközegekhez képest jóval kisebb a globális felmelegedésre gyakorolt hatása. Azaz sokkal inkább környezetbarát*.

*A tesztet egy R32-es hűtőközegen, a hagyományos Samsung R410A és R22-es hűtőközegekkel összehasonlítva végezték.

 
Környezetbarát hűtőközeg
 

Energiatakarékos, költségtakarékos, és hatékonyan hűt

ECO üzemmód

Energiatakarékos, mégis megőrzi a hűvösséget. Az ECO üzemmód kevésbé veszi igénybe a kompresszor kapacitását a Normál üzemmódhoz képest, így csökken az energiafelhasználás*. Hatékonyabban hűsít, ha nincs odakint rekkenő hőség, de egyébként is energia- és költségtakarékos, így Önnek nem kell annyit aggódnia a villanyszámla miatt.

*A tesztet egy AR07T9170HA3 modellen, a hagyományos Samsung modellekkel összehasonlítva, a Gyorshűtés és az ECO üzemmód teljes energiafelhasználásának összehasonlítása alapján végezték.

 
Energiatakarékos, költségtakarékos, és hatékonyan hűt
 

Minőségi alvás egész éjszaka

Good Sleep (Nyugodt alvás)

A Good Sleep (Pihentető alvás) üzemmód ideális klímát teremt a pihentető alváshoz. Az eszköz a hőmérséklet megfelelő szabályozásával kellemes környezetet teremt, amelyben Ön gyorsan elalhat, mély álomba merülhet, és reggel frissen ébredhet.

 
Minőségi alvás egész éjszaka
 
Specifikációk
 • Teljesítmény
  • Hűtés Teljesítmény (Btu/hr)8530 Btu/hr
  • Fűtés Teljesítmény (Btu/hr)10919 Btu/hr
  • Hűtés Teljesítmény (Min - Max, Btu/hr)3,071 ~ 11,431 Btu/hr
  • Fűtés Teljesítmény (Min - Max, Btu/hr)3,071 ~ 15,355 Btu/hr
  • Hűtés Teljesítmény (kW)2.50 kW
  • Fűtés Teljesítmény (kW)3.20 kW
  • Hűtés Teljesítmény (Min - Max, kW)0.9 ~ 3.35 kW
  • Fűtés Teljesítmény (Min - Max, kW)0.9 ~ 4.5 kW
 • Energiahatékonyság
  • SEER(W/W, Energiacímke)6.70
  • EER (Hűtés, W/W)3.57 W/W
  • COP (Fűtés, W/W)3.81 W/W
  • EER (Hűtés, Btu/hW)12.19 Btu/hW
  • COP (Fűtés, Btu/hW)13.00 Btu/hW
  • Energiahatékonysági osztály - hűtés (Osztály)A++
  • Energiahatékonysági osztály az "általános" fűtési időszakban (Osztály)A+
  • Energiahatékonysági osztály az "általános" fűtési időszakban (W/W)4.00
Adatok
Cikkszám:
SAMSPLIT-001654
Jótállás

Samsung klímákra az alapgarancia: 12 hónap. Kiterjesztett garancia: Regisztrációhoz kötött! +12 hónap + további 36 hónap kizárólag a kültéri egységben lévő kompresszorra.

A Samsung által az alap (kötelező) jótállási időn (12 hónap) felül vállalt kiterjesztett jótállás kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes. A regisztrációt az alapjótállás időtartama alatt lehet megtenni. Abban az esetben, ha a fogyasztó a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult. A kiterjesztett jótállást csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre lehet igénybe venni. A termék regisztrációjának feltétele, hogy a terméket a Samsung által kiképzett és nyilvántartott, Samsung regisztrációs számmal rendelkező szakember telepítse és üzemelje be (a regisztrációs szám érvényessége a Samsung ügyfélszolgálatának jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett telefonszámán keresztül ellenőrizhető). A kiterjesztett jótállás további feltétele a számlával igazolt évi legalább egyszeri karbantartás. A regisztrációt a Samsung jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett internetes oldalán, vagy a Samsung ügyfélszolgálatának jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett telefonszámán lehet megtenni.

Feltételek:

A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

A jótállási jegy hiánytalan kitöltése, különös tekintettel az "Üzembe helyezési igazolás"-ra.

A Vevő, Üzemeltető (fogyasztó) jótállásból eredő jogai, azok érvényesíthetőségének határideje, helye és feltételei.
A jótállás időtartamát és kezdőnapját a jelen jótállási jegy tartalmazza.
Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a
hibát
- szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést az Eladó, vagy annak megbízottja végezte el, illetve ha a
szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)
- rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása, ill. az üzembe helyező
által előírt kötelezettségek be nem tartása
- helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,
- kondenzvíz kifolyást gátló szennyeződések (bogarak álltal eltömött kifolyó) / téli jégdúgó fagyása a kifolyónál,
- elemi kár, természeti csapás okozta.
Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a Vevő, Üzemeltető (fogyasztó)
- elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése
lehetetlen, vagy ha az Eladónak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget
eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási
igény teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet.
- ha az Eladó a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit
kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztónak a kijavításhoz vagy a kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, a fogyasztó
– választása szerint – a vételár arányos leszállítását igényelheti, a hibát az Eladó költségére maga kijavíthatja vagy mással
kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A fogyasztó a választott jogáról másikra térhet át. Az áttéréssel okozott költséget köteles az Eladónak megfizetni, kivéve, ha az
áttérésre az Eladó adott okot, vagy az áttérés egyébként indokolt volt.
Ha a fogyasztó a termék meghibásodása miatt a vásárlástól, vagy ha az Eladó, vagy megbízottja végezte az üzembe helyezést,
úgy az üzembe helyezéstől számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, az Eladó nem hivatkozhat aránytalan
többletköltségre, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot
akadályozza.
A kijavítást vagy kicserélést – a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő
határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve kell elvégezni. Az Eladónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy
kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
A kijavítás során a termékbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.
Nem számít bele a jótállási időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a fogyasztó a terméket nem tudja
rendeltetésszerűen használni. A jótállási idő a terméknek vagy a termék részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt
(kijavított) termékre (termékrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek az Eladót terhelik.
A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható
terméket – a járművek kivételével – az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető
el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.
A jótállás nem érinti a fogyasztó jogszabályból eredő – így különösen kellék- és termékszavatossági, illetve kártérítési –
jogainak érvényesítését.
Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület
eljárását is kezdeményezheti.
A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a
szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi
adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő
jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek.
A fogyasztó jótállási igényét az Eladónál érvényesítheti.
Amennyiben a jelen jótállási jegy tartalmazza a javítószolgálat/szerviz megnevezését, a Fogyasztó a javítószolgálat(ok)nál
(szerviznél) közvetlenül is érvényesítheti kijavítási igényét:
Az Eladó a minőségi kifogás bejelentésekor a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó
szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet (a továbbiakban: NGM
rendelet) 4. §-a szerint köteles – az ott meghatározott tartalommal – jegyzőkönyvet felvenni és annak másolatát haladéktalanul
és igazolható módon a fogyasztó rendelkezésére bocsátani.
- A jótállási igény érvényesítésének kizárja, ha a készülék adattáblája vagy gyári száma hiányos, rongált, vagy módosított
Elveszett jótállási jegyet csak az eladás napjának hitelt érdemlő igazolása esetén pótoljuk, az eladást követő két éven belül!

Kiegészítő termékek