Hívj bizalommal, segítünk!  06 30 620 7119 vagy 030 333 7598     KLÍMA  

Noirot Spot-D elektromos fűtőpanel (2500W)
Noirot Spot-D elektromos fűtőpanel (2500W)
85 500 Ft
ÚJ

Noirot Spot-D elektromos fűtőpanel (2500W)

Az új elektromos
fűtőpanel

Energiatakarékos és költséghatékony fűtési megoldások, családi házak, lakások és üzlethelyiségek fűtésére. A Noirot elektromos fűtőpanel mára egyet jelent a valódi európai minőséggel, termékeink egyedülálló módon ötvözik a letisztult francia formatervezést a legkorszerűbb technológiákkal.

 

Az egyetlen 100%-ban az EU-ban készült termék.

 

Spot-D típusú paneleink 2023-ben is az iparág csúcsát jelentő RX Silence® fűtőbetéttel szereltek.

 

500-1000-1500-2000-2500W-os energiatakarékos fali fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetéttel.


Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!

  • Ablaknyitás érzékelés
  • Beépített digitális prog. termosztát
  • Villásdugóval szerelt + 1,8m kábel
  • Tartozék fali tartó konzol
  • 1+4 év garancia*

Letisztult design, megbízhatóság és komfort

Elegáns, energiatakarékos és megbízható fűtőpanel
2023-ben is az új szabadalmaztatott RX Silence fűtőbetéttel.

 

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítményválaszték biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

A SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos fűtőpanelekkel ellentétben tökéletesen hangtalan. Használata az infrapanelekhez hasonlóan hálószobában és gyerekszobában is ideális választás.

Elegáns és költséghatékony fűtőpanel kis és nagy helyiségekbe

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

A SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

A SPOT-D elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

 

* Regisztrálja termékét és hosszabbítsa meg 4 évvel a jótállás időtartamát


Üzletünk címe:

2142 Nagytarcsa, Felső ipari krt. 2B.

(Nyitvatartás: H-P 7:00-16:00 között)

 

Raktáron
85 500 Ft
Részletek

Tökéletesen hangtalan működés

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan, ideális választás gyerekszobába vagy hálószobában is. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldottuk meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.

A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció. Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható, az 1,6m hosszú bekötő vezeték szabható toldható.

 

Tömeg 7,5 kg
Méretek 900 × 440 × 102 mm
Feszültség

230V (1 fázisú)

Ablaknyitás érzékelés

Igen. EU szabvány szerinti

Védelmi besorolás

II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék, IPX4

Mechanikus védelem

IK08 (5 joule energiával szemben védett készülék)

Rögzítés

Fali konzol

Vezérlés

Beépített digitális termosztát

Gyártó

Noirot

Garancia

1+4 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Adatok
Árukereső.hu EAN:
9339720000078
Cikkszám:
26H1258FDFS