Hívj bizalommal, segítünk!  06 30 620 7119 vagy 030 333 7598     KLÍMA  

Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör
Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör
19 900 Ft
ÚJ

Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör

Klíma mosó szett + AJÁNDÉK vödör

Egyedi összeállításunkban szereplő termékek gondoskodnak klímája hatékony tisztításáról és friss illatáról.

 

1. Klíma mosó zsák 2,5kW 3,5kW, 5,0kW-os klímákhoz (beltéri körméret max 240cm): Ezzel a zsákkal könnyedén és hatékonyan tisztíthatja meg klímáját, minimalizálva a vízszivárgás kockázatát. A zsák speciális kialakítása lehetővé teszi a tisztító folyadék egyenletes elosztását és a lerakódott szennyeződések hatékony eltávolítását.

2. Mosózsákra csatlakoztatható vízelvezető tömlő 280 cm: A praktikus vízelvezető tömlő segítségével könnyedén elvezetheti a tisztítás során keletkezett vizet.

3. Klíma, légkondicionáló tisztító hab spray - teafa illattal 300ml: A kíméletes, mégis hatékony tisztító hab spray kellemes teafa illatot kölcsönöz klímájának. Kifejezetten alkalmas klímaberendezések baktériumoktól és gombáktól való megtisztításához.

4. Klímatisztító, fertőtlenítő citrus illattal - pumpás 1 literes: A pumpás klímatisztító fertőtleníti és friss illattal tölti meg klímáját. A citrus illat kellemes érzetet biztosít, miközben a hatékony tisztító formulája gondoskodik a baktériumok és kellemetlen szagok eltávolításáról.

5. Kézi permetező 2 literes: A kézi permetezővel permetezze le a klímaberendezést tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a lerakódott szennyeződéseket és a tisztítószert.

6. Illatosító bubble gum: Az illatosító bubble gum még kellemesebbé teszi otthona légkörét. Friss és édes illata fokozza a klíma által teremtett kényelmet.

 

Ez a klíma mosó szett ideális választás azok számára, akik szeretnék klímaberendezésüket hatékonyan tisztán és frissen tartani. A mellékelt ajándék vödör (12 literes) pedig még könnyebbé teszi a tisztítási folyamatot.

 

Kiszállítás: 1-5 munkanap


Üzletünk címe:

2142 Nagytarcsa, Felső ipari krt. 2B.

(Nyitvatartás: H-P 7:00-16:00 között)

 

Raktáron
19 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
CODE274418